LIVE JASMIN

Kom binnen in chatroom

Livejasmin > Artikel

Seks op Livejasmin

Het eerste dat we duidelijk moeten maken en goed moeten uitleggen is wat je zult vinden op een site zoals deze en hoe deze functioneert. Hoewel Live Jasmin het één van de meest populaire websites is, zoals zijn ranking op Alexa aantoont, die doorgaans gepositioneerd is tussen de 100 meest bezochte websites ter wereld, dus boven de online formats van vele superbelangrijke communicatiemedia, is het toch mogelijk dat er mensen zijn die Livejasmin.com niet kennen noch de site ooit bezocht hebben.

Hoewel je intuïtief zou kunnen denken, als je de site voor het eerst bezoekt, dat het een service is voor volwassenen en dat je er online seks kunt vinden of cyberseks zoals sommigen het liever noemen, kan het wat verwarrend zijn, vooral als je bij toeval hier terecht bent gekomen via een of andere banner of misschien een vervelende pop-up waar je op geklikt hebt. In het laatste geval word je als gebruiker meestal doorgestuurd naar een speciale aanbieding waar je een meisje live kunt zien chatten aan de andere kant van de camera, doorgaans op suggestieve wijze gekleed wat je duidelijk zou moeten maken op wat voor soort website je je bevindt.

Er moet worden gestipuleerd dat Live Jasmin de informele naam is verwijzen naar Livejasmin.com en zijn meestal ook andere betekenissen zoals Jasmin Live, JasminLive of zelfs Jazmin Live, JazminLive Livejazmin.com, jasmijn wonen of JasmineLive gebruikt. In alle gevallen is de inhoud die gaat vinden dezelfde, meisjes en modellen die uw seksuele fantasieën werkelijkheid kunnen maken.

Als je daarentegen de website direct op de homepage binnengaat via ons eigen navigatiesysteem of via een andere website, vind je daar de homepage met afbeeldingen of screenshots van de modellen die op dat moment live verbonden zijn met de videochat, waarvan sommigen prominenter en geplaatst in een groter kader dan de anderen. Het maakt niet uit vanuit welk land je de site bezoekt, want de modellen werken internationaal en er worden altijd meisjes getoond uit de gehele wereld, onafhankelijk van waar jij woont.

Screenshot van de voorpagina van het web site Live Jasmin.

Ben je eenmaal binnen, dan hoef je alleen maar één van de modellen te selecteren die getoond worden en die je genoeg bevalt om via internet seks mee te willen, op haar afbeelding te klikken om zo toegang te krijgen tot haar live uitzending en te kijken of ze beschikbaar is. Als haar webcam normaal geladen wordt, kun je haar op het scherm zien en heb je toegang tot de algemene chat die rechts getoond wordt als thumbnail; zo ja, dan wil dit zeggen dat het meisje beschikbaar is voor een privé show.

Jasmin chat of om te keren het Jasmin chat is de tool waarmee u met het model chatten kunt. Live Jasmin web kunt u ook gratis chat dat een groot voordeel ten opzichte van andere erotische videochats is. En het is dat het web wordt georganiseerd zodat alles is gericht op seks en dit kunt u genieten van in hoe comfortabeler mogelijk, waarom ze het ook Jasmin seks noemen.

Ook zie je onderaan de pagina een gele knop met de tekst 'Start privé show' via welke je verder gaat, ofwel naar een registratiepagina als je nog geen geregistreerd gebruiker bent, ofwel naar de rubriek voor aankoop van credits waar je kunt betalen om privé te chatten, zonder dat een andere gebruiker je op welke manier dan ook kan onderbreken.

In hetzelfde scherm kun je ook de bio van het model bekijken, haar toevoegen aan je favorieten zodat je later meldingen krijgt wanneer ze beschikbaar is, haar verrassingscadeautjes sturen en haar fotogalerij bekijken zonder enige kosten, uitsluitend als genodigde.

Als je eenmaal een meisje hebt geselecteerd, gecontroleerd hebt dat ze beschikbaar is en hebt betaald zodat je met haar alleen kunt zijn, hangt het van ieder van jullie en van jullie fantasie af wat jullie willen doen. Natuurlijk, het spreekt vanzelf dat je je aan bepaalde regels moet houden en beleefd moet zijn en het feit dat je cliënt bent geeft je niet het recht om dingen te doen of te vragen die extravagant of beledigend zijn. De dingen goed bespreken en duidelijk maken waar ieders grenzen liggen. maakt dat jet kunt genieten van de erotiek, de opwinding en de seksuele spelletjes die je met elkaar kunt spelen via de webcam, want het is ook mogelijk om de jouwe te verbinden zodat zij jou ook ziet.

LiveJasmin oude versie is niet langer beschikbaar, hoewel zij deed online al geruime tijd, alsmede de nieuwe versie zodat gebruikers wennen kon en naar de oude Livejasmin terugkeren als meer comfortabel voelen met deze versie. Echter, voor vragen of problemen met de nieuwe website u kunt contact opnemen met de Livejasmin ondersteuning om u te helpen.